Den kjente manageren Jose Mourinho gjorde i sin tid narr av spillerne sine i Real Madrid, som stod i kø i pausen for å kikke seg i speilet og fikse på håret. Men utseende og frisyre er viktig for alle, og ikke minst for fotballspillere som må leve med alles øyne på seg minst en gang i uka gjennom hele sesongen. Derfor er det ikke så rent lite voks og andre produkter som blir tatt i bruk for å stå i mot selv de saftigste headingene.

Noen spillere er så uhelidige at de begynner å miste håret allerede tidlig i karrieren, og da vil gjerne seg om etter løsninger. Kanskje mest kjente eksemplet på dette er Wayne Rooney. Han ble så lei av å ha lite hår at han ganske enkelt tok en hårtransplantasjon. Dessverre var det ikke veldig vellykket på sikt.

Det var imidlertid for ti år siden; i dag finnes det bedre måter å få orden på håret på. Ved hjelp av en injeksjon med blodplasma hos https://nordichair.com/no/ kan man få fart på hårveksten igjen.

I denne artikkelen skal vi se på alt som har med fotball og hår å gjøre.

Fotball og hår

En av spillerne som ofte har gjort seg bemerket på grunn av håret er Cristiano Ronaldo, som også er en av tidens beste fotballspillere. I det hele tatt har nok Ronaldo hatt mye å si for at så mange fotballspillere føler seg komfortable med å være litt mer jålete enn det som var tillatt før. Når en spiller som er så god, også viser interesse for hår, kropp og utseende, i den grad at han flittig har benyttet kosmetisk kirurgi, gir det en viss legitimitet til den måten å tenke på. Bare fordi man er fotballspiller, trenger man jo ikke bare å tenke på fotball, man kan også tenke på å være den beste mulige utgaven av seg selv på andre områder.

Da koronaepidemien herjet som verst, var det mange som spurte seg: hvis det virkelig er forbudt å gå til frisøren, hva kan det da ha seg at så mange toppspillere likevel har perfekt hår? De hevdet ofte at de hadde klippet seg selv, men i realiteten så frisyrene alt for strøkne ut til at det kunne være sant. Det viser oss nok en gang at selv toppene i proffotballen setter stor pris på å se godt ut, og gjør det som trengs, enten det er å fikse en strengt tatt ulovlig hårklipp eller å ta grep mot hårtap og høye viker.

shuttle-dark