Mange puber og utesteder velger å vise fotballkamper, og dette er en fin måte å møtes på dersom du ikke har muligheten til å være på selve stadion. Ved å se fotball på et utested, kan du også kombinere sporten med god mat og sosialt samvær med venner eller med din kjære. Du kan også kle deg litt finere, og feire hvis laget ditt vinner.

En perfekt kveld ute

Fotball på sportspub eller utested kan være en perfekt kveld der alle får det de ønsker seg. Mange kvinner vil for eksempel gjerne ha med kjæresten ut for å spise, og hvis mannen da samtidig gjerne vil se en kamp, kan de to tingene kombineres. Med fine kjoler for dame kan det hele bli en herlig helaften på byen, med god mat før eller etter kamp og kanskje også en kveld sammen med andre par. Hvis dere går flere par sammen, kan de som er interessert i kamp følge med på den, mens de andre kan sitte og snakke og følge med litt i bakgrunnen. Fine kjoler egner seg ofte ikke like bra på en fotballstadion. Da kan det fort bli kaldt, og klærne kan lett bli skitne. Velger du å se kampen på et utested, kan dere sitte innendørs, og da spiller det heller ingen rolle hvordan været er. Søk gjerne på kjoler dame på NA-KD for å finne et stort og variert utvalg.

Kle deg gjerne i lagets farger

Selv om du vil pynte deg med kjole, kan du ofte kle deg i fargene til det laget du heier på. Du kan velge kjole og jakke i lagets farger, eller bruke tilbehør som viser hvem du heier på. Alternativt kan du også bruke lagets skjerf sammen med kjolen. Hvis det er sommer, kan dere kanskje til og med se kampen på storskjerm ute, i en park eller på et utested, og da kan det bli nesten som en sommerfest. Er du singel, kan du ta med deg venner og kjente på fotballpub eller utested, og se kampen sammen med dem, samtidig som dere kan snakke sammen og være sosiale før og etter kamp. Inviter gjerne med deg også de som ikke er så glade i fotball. Kanskje de endrer mening når de får oppleve den gode stemningen. Ja, du kan se fotball alene hjemme i stua, men sport er ofte enda mer engasjerende når du ser på sammen med mange andre.

shuttle-dark