I en verden hvor lidenskapen for fotball møter kreativiteten i hjemmets fire vegger, oppstår det magiske øyeblikk. Vi tar deg med på en reise hvor det å sparke ball på gresset møter det å velge

perfekte tapeter til stue.

Når lørdagskampen ruller på TV-skjermen, er det ingenting som kan stoppe oss. Vi heier på vårt favorittlag med hjertet i halsen og adrenalinet i fingertuppene. Hver scoring føles som en personlig triumf, og hvert dribleshow inspirerer oss til å gå for våre egne drømmer. For i fotball finner vi samhold, lidenskap og ukuelig tro.

Men hva skjer når kampen er over? Jo, da går vi fra tribunen til stua. Vi tar en pause fra supporterrollen og blir DIY-designere i vårt eget hjem. Når vi ser på tapeter til en stue som trenger en forandring, blir det til en ny kamp – en kamp mot ensformighet og kjedsomhet.

Vi tar med oss inspirasjonen fra fotballbanen og omdanner den til kreativ energi. Akkurat som spillerne jobber sammen for å score mål, jobber vi sammen med våre pensler og tapetruller for å score en fulltreffer i hjemmedekoren. Fra valg av farger og mønstre til nøyaktig utførelse – hvert trinn er en del av vår personlige suksesshistorie.

shuttle-dark