Fotball er en av de mest populære sportene i verden, og mange mennesker følger med på sine favorittlag og spillere. Men visste du at i noen fotballmiljøer er det også en annen ting som er veldig vanlig? Det er snus, et tobakksprodukt som legges under leppen og gir en nikotinrus.

Hva er Skruf og hva skiller det fra andre snusmerker?

Skruf er et svensk snusmerke som ble lansert i 2003. Det skiller seg fra andre snusmerker ved å bruke økologisk tobakk og naturlige smakstilsetninger. Det beste med Skruf er at de har et bredt utvalg av smaker og styrker, slik at man kan finne sin favoritt. Noen av de mest populære smakene er mint, lakris, bjørnebær og eple. Skruf er et kvalitetsprodukt som mange fotballspillere foretrekker å bruke.

Hva er snus og hvorfor bruker noen fotballspillere det?

Snus er en fuktig, finmalt tobakk som kommer i små poser eller løs form. Det selges hovedsakelig i Skandinavia, men også i noen andre land. Snus inneholder nikotin, som er et avhengighetsskapende stoff som kan gi en følelse av velvære, konsentrasjon og energi. Noen fotballspillere bruker snus for å få disse effektene, spesielt før eller etter en kamp. Andre bruker det som et alternativ til røyking, som er skadelig for helsen og prestasjonen.

shuttle-dark