Kjører du bil til fotballtreningen på mørke vinterkvelder i år? Eller kanskje du kjører barna dine på trening? Da er det viktig at du både ser godt og blir sett av andre trafikanter langs veiene. Det blir som du vet tidlig mørkt på norske vinterkvelder og mange trafikkulykker inntreffer nettopp fordi at belysningen på bilen er for dårlig. Hvis det i tillegg er glatt på veiene er sjansen for at en ulykke inntreffer enda større. Derfor bør du sterkt vurdere å skaffe deg ekstralys på bilen din. På den måten er det mye enklere å se andre trafikanter i god tid før noe ubehagelig skjer. Vi har jo også både elg og andre dyr som ofte krysser veiene i tussmørket. Disse utgjør jo også en alvorlig trussel, og derfor er det så viktig at du ser dem i tide. Med ekstralys fra Nordeye er du sikret godt syn når du kjører i vinter, enten det er til og fra fotballtreningen eller i andre ærend.

Sørg for god belysning på bilen i vinter

Ettersom de fleste trafikkulykkene skjer i tussmørke på norske vinterveier, er det derfor helt avgjørende å ha gode ekstralys på bilen. Hos https://nordeye.com/no/ vil du finne et stort utvalg av ekstralys av ypperste kvalitet fra de mest kjente merkene som Ice X og Lazer. Disse ekstralysene har også innebygget varme i glassene. På den måten unngår man is og frost som reduserer effekten av ekstralysene. Sjekk ut det gode utvalget og velg den modellen som passer best for deg og bilen din. Prisene er det heller ikke noe å si på. Husk at ekstralys fra https://nordeye.com/no/ er en investering som kan ha stor betydning for bilkjøringen din i vinter under trygge omgivelser. Det handler ikke bare om at du skal se godt på landeveiene på mørke kvelder, men også at andre trafikanter ser deg i god tid slik at du unngår at uhellet er ute.

Gode ekstralys – en investering i sikkerhet

Det å skaffe seg gode ekstralys på bilen er uten tvil en god investering i sikkerhet og en tryggere reise både til og fra fotballtreningen din. På lengre distanser gjør dette også at du ikke sliter ut synet ditt og blir tidlig trett, noe som reduserer reaksjonsevnen hvis du møter på hindringer i veibanen og må reagere lynraskt. Ettersom man blir eldre blir også synet redusert. Dette er en helt normal menneskelig prosess som ikke lar seg stoppe. Ved å utstyre bilen med gode ekstralys reduseres sjansen for at en ulykke inntreffer og øynene får slappe mer av når du er ute på landeveien på mørke vinterkvelder.

Ta derfor en titt på hva som tilbys hos https://nordeye.com/no/. Her finner du også mange andre produkter til bilen din til meget gunstige priser. Så neste gang du skal kjøre barna på fotballtrening, er dere enda tryggere i bilen med kraftige ekstralys som lyser opp tilværelsen selv for folk med nedsatt syn.

shuttle-dark