Fotball er noe mange mennesker rundt om i verden er besatt av, og vi nordmenn er ikke så annerledes når det kommer til denne fantastiske sporten. Vi har blant annet en vane for å tippe mye på fotball, og her er det viktig å være oppmerksom på hvordan en bør tippe. Det finnes forskjellige funksjoner og spill inne på oddsen en kan tippe på, og for deg som liker fotball og tipping så kan det være greit å gjøre litt forarbeid for å vite hva du skal tippe på i en kamp.

Benytt tippeselskaper med høy odds

Å tippe på fotball er utrolig gøy, som igjen kan føre til små gleder i form av gevinster som vil dukke opp når kupongen din blir grønnet ut av tippeselskapet. Det er derimot viktig å legge merke til de tippeselskapene som byr på ulike odds, da du normalt sett vil ha høye odds på dine tippekuponger. Dette kan være med på å øke den mulige gevinsten etter hvert som du legger inn ulike spill på de kampene du velger å spille på. De største tippeselskapene vil naturligvis by på et bredt utvalg, men kanskje lavere odds. Derfor kan det være lurt å se hva de ulike tippeselskapene tilbyr før du leverer en tippekupong.

Tipp på de spillene som det er størst sjanse for å vinne

Når det kommer til fotball så finnes det ulike måter å tippe på, da det er et flust utvalg av spill for en kamp. Dette kan være alt fra spill som antall mål scoret, hvem som vil vinne kampen og hvem de ulike målscorerne vil være. Det som de fleste tipper på er naturligvis HUB, og dette er blant annet hjemme, uavgjort og borteseier for de to lagene som deltar. Dette er den enkleste formen for tipping på fotball og det spillet som gir deg størst sjanse til å vinne en mulig gevinst. Du må derimot ta litt større sjanser noen ganger for å virkelig hanke inn de store gevinstene. Før du vet ordet av det finner du dog gode spill – som i sommerens VM der en fikk over 5 i odds på at Diego Costa skulle score mer enn 2 mål i hele mesterskapet. Om du hadde glemt det, så scoret han 2 allerede i første kamp!

shuttle-dark