Et spill som kan by på mye engasjement i en virtuell verden er blant annet Football Manager, hvor du faktisk kan føle at du styrer et eget topplag i en liga som innehar store stjerner. Du har kanskje en stor drøm om å bli fotballtrener en vakker dag, og da er dette spillet midt i blinken for deg som er ute etter å utvikle dine mentale ferdigheter som fotballtrener.

Bruk tiden din til å utvikle deg som trener

Istedenfor å bruke unødvendig tid på andre ting som ikke utvikler dine trenerferdigheter så kan du heller spille Football Manager for å komme lenger i prosessen om å utvikle dine ferdigheter som fotballtrener, og det kan være mange ferdigheter du engang ikke visste var et krav for å være fotballtrener. En ferdighet som kan være viktig å utvikle er kommunikasjon, hvor du kanskje må nå ut til store og profilerte stjerner i kjølvannet av et tap for eksempel. Det kan være mange forskjellige reaksjoner knyttet opp mot dette, og du vil helt klart få en liten smakebit av den virkelige verdenen.

Oppdag talenter du ikke får sett før de blomstrer i en storklubb

I Football Manager er det mange spesielle måter å oppdage spillere på som du ikke trodde fantes eller hadde et unikt talent. Med tanke på at Football Manager er et spill utviklet av Sports Interactive og utgitt av SEGA så har de klart å gjøre en god jobb med å utplassere speidere i forskjellige deler av verden, slik at din database med ferdighetene til ulike talenter blir så korrekt som mulig.

shuttle-dark