KOLLEN MENY CUP INFO

Inngang:

Voksne kr. 100,-

Barn u/16 år gratis

Lagene benytter seg av garderobene i MIFhuset under cafen..

Åpen kiosk!

DFK vant Kollen Meny Cup!

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktiv

16KC_DFK_Selvi.jpg DFK gikk helt til topps i egen turnering!

Fra kvartfinalene kom DFK, Vollen, Solberg og Svelvik seirende ut. Etter tøffe oppgjør i semifinalene ble det klart at Solberg og Svelvik skulle spille bronsefinale, mens selve finalen ble et oppgjør mellom Drammen FK og Vollen.

Bronsefinalen ble et jevnt og spennende oppgjør der lagene fulgte hverandre tett hele tiden, men i sluttminuttene ble Thomas Brun Pedersen matchvinner og sørget for pokal til Svelvik.

Selve finalen ble ikke like spennende. Til det var DFK for overlegne. Vollen hadde gått tom for krefter og ble overkjørt av arrangørlaget som lekte seg til seier. Da kampens gode dommer, Saggi, blåse av finalen stod det 9-4 i målprotokollen og DFK kunne reise hjem som turneringsmestere.

Les kampreferater fra alle kampene ved å klikke deg inn på lenkene som ligger på forsiden av websiden.

b_300__16777215_00_images_KollenCup_2016_16KC_DFK_mestere.jpg

Slik opplevde vår kampreferent finalen:

Vollen - DFK  4 - 9

Målscorer Vollen: Florian Jashari (2), Kristian Mosveen (2)

Målscorer Drammen FK: Jan Hugo Simonsen, Orhun Selvi (5), Didrik Storskogen, Sindre Horgen, Kasim Al

Da er det duket for finale mellom DFK og Vollen, og selv om DFK på papiret burde ha et ørlite overtak, har Vollen imponert i sluttspillet med
smart og effektiv fotball. Vollen får en verst tenkelig start på kampen, idet DFKs Jan Hugo Simensen scorer på noe som vanskelig kan betegnes som noe annet
enn en gedigen tabbe av Vollens keeper, Sundene.

DFK følger opp med amerikaner minuttet etter, og denne setter Selvi enkelt mellom bena på Vollens keeper. 0-2. Orhun Selvi skyter fra langt hold og får hjelp av en Vollen-spiller til å overliste Sundene. 0-3, og nå får Vollen det tøft. Uff, for en helsvart dag for Vollens keeper; en lompe fra Orhun Selvi går over ham og i mål. 0-4. Florian Jashari har tidligere vist at han har et bra tilslag, og nok en gang fyrer han løs et knallhardt skudd nesten fra midtbanen. DFKs keeper er i full strekk, men rekker ikke opp til ballen, og Vollen reduserer til 1-4. Minuttet etterpå får Vollen amerikaner, og Florian Jashari skal ekspedere denne. Han tar fart og runder DFKs keeper som den største selvfølge. 2-4 og det er liv i kampen igjen.

I det 15. minutt får DFKs Kevin van der Pool sitt andre gule kort, og DFK må nå spille resten av finalen med en mann mindre. Vollen går umiddelbart i angrep og skaffer seg frispark i gunstig posisjon. Florian Jashari tar fart, men denne gangen er unge Finnestrand på rett plass i DFKs mål. Nå øyner Vollen mulighet, og presser DFK langt tilbake på egen banehalvdel. Dette gir DFK mulighet til kontringer, og Didrik Storskogen lar seg ikke be to ganger når han får muligheten. 2-5, og DFK har skaffet seg et etterlengtet pusterom. Like etter er det Sindre Horgen sin tur for DFK; 2-6, og nå blir det fryktelig vanskelig for Vollen, selv med en mann mer på banen.

Vollen sender alle mann i angrep, men greier likevel ikke å produsere annet enn ufarligheter. DFK kontrer med stor kraft, og øker ledelsen ytterligere ved Kasim Al. 2-7. Med fire minutter igjen å spille, fyrer Vollens Kristian Mosveen av et knallhardt skudd som DFKs keeper er sjanseløs på. 3-7. Helt mot slutten av årets finale fyrer Orhun Selvi av igjen, og scorer sitt fjerde mål i kampen. På overtid reduserer Kristian Mosveen, men kampen er for lengst avgjort, og da er det nesten bare av akademisk interesse at Orhun Selvi fastsetter sluttresultatet til 4-9.

16KC_Dammen_toppscorer.jpg16KC_bestespiller.jpg16KC_Vollen_slvvinner.jpg
Martin Dammen - 13 mål.               Orhun Selvi - beste spiller.            Vollen - sølvvinner.

SE FLERE BILDER FRA TURNERINGEN PÅ VÅRE FACEBOOKSIDER!!!

KOLLENCUP VINNERE GJENNOM TIDENE

2002 Konnerud IL 2007 Mjøndalen IF 2012 Grorud IL 2017 nn FK