SPILLSTATISTIKK

 2016 6.serierunde
  TOPPSCORER

 5 mål

 Kevin van der Pol

 1 mål

.

 Fredrik Smedby

 Martin Gundersen

   
  HOVMESTER

 2 ass

.

 Sindre Horgen

 Rikar Ghazi

 1 ass

.

 Jackson Dequeemani

 Kevin van der Pol

 

 

   BESTE SPILLER

 3 BS

 Joao Luis H. Aguiar

 Matias Finnestrand

 2 BS


.

 Kevin van der Pol

 Farra Nemati

 Sindre Horgen 

 1 BS

 

 

 

 

.

 Mergim Dervishaj
 Jackson Dequeemani

 Arkan Resul

 Jan Hugo Simonsen

 Damjan Flanak

 Rikar Ghazi

DFK A-LAGSSTALL 2016

16a_profil_lagbilde.jpg

Hermann Rhodèn årets spiller 2015

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image '/assets.pinterest.com/images/pidgets/pinit_fg_en_rect_red_20.png'
There was a problem loading image '/assets.pinterest.com/images/pidgets/pinit_fg_en_rect_red_20.png'

b_580__16777215_00_images_A-lag_2014_14a_Herman_Rhoden1.jpg Rhodèn var Drammen FKs beste spiller i 2.divisjon forrige sesong.

Sesongen 2015 ble en tung sesong for Drammens blåkledte gutter. Stemningen stod høyt i taket da opprykket til 2.divisjon var klart høsten 2014, og vinterens oppkjøring var positiv. Alle visste at klubben ville få en meget vanskelig oppgave med å holde seg i divisjonen. Med lavt budsjett og få midler var utgangspunktet heller dårlig, men spillere, trener og støtteapparat stod klare til å gå ut i krigen. Det startet så flott med seier i åpningskampen, men etterhvert som flere kamper ble spilt i vårsesongen fikk spillerne virkelig kjenne på den store nivåforskjellen fra 3. til 2.divisjon. Da serien var halvspilt til sommeren forsvant halve laget. Det ble for tøft for mange. Heldigvis valgte klubbens bautaer å bli, brette opp ermene og fullføre det de hadde begynt på. Med seg på laget kom flere lovende unggutter fra juniorlaget som var mer enn klare til å vise seg frem. Artig var det da å se at ungguttene leverte varene og tok flere steg i løpet av høstsesongen. Sammen med bautane stod ungguttene løpet ut og fullførte sesongen.

DFK havnet sist i oddsenligaen avdeling 2 med fattige to seire og en uavgjort. Veien til nettmaskene ble funnet kun 20 ganger, mens ballen ble plukket ut av eget nett 112 ganger. Likevel skal mannskapet som fullførte være stolte av sin egen innsats. Spillerne bet tennene sammen, møtte opp på treninger og stod på. Klubben lyktes ikke med å holde seg i divisjonen, men målet om å utvikle unge spillere lyktes til gangs.  Unggutter som Marius Svendsen, Artan Brovina, Kevin van der Pol og flere har vokst mye i løpet av fjoråret. I tillegg må nevnes at det 15-årige keepertalentet Matias T.Finnestrand fikk spilletid i 3 kamper. Fremtiden ser lovende ut!

Årets spiller, med hele 11 nominasjoner til DFKs 3 Beste Spillere, ble keeper Hermann Rhodèn. Keeperen med fortid i Strømsgodset måtte tåle mange baklengs, men store prestasjoner av burvokteren førte til langt hedligere resultat i mange kamper enn det man kunne vente etter å ha sett sjansestatistikken. Hermann forlater DFK nå som klubben rykket ned en divisjon og prøver lykken videre i en annen klubb høyere opp i divisjonene. Vår nest beste spiller i 2015 var Awat Peyghambernejad med 10 BS nominasjoner, mens Faramarz Nemati kom på 3.plass med 7 BS nominasjoner.

Toppscorer ble El Hadji Seck med 4 mål, mens Mats Nilsen Knedal og Awat Peyghambernejad hadde flest assist med 3 hver.

b_300__16777215_00_images_A-lag_2015_15a_Statistikk2015.gif

 

pinit_fg_en_rect_red_20.png

3 NESTE A KAMP

3.DIVISJONSTABELLEN

3 SISTE A RESULTATER